Malliston silmälasikehyksiä

Silmä- ja aurinkolaseja kierrätetystä metallista – uusi innovatiivinen mallisto saatavilla Nisseniltä

Nissenin valikoimaan jo vuosia kuuluneen DbyD-brändin kehysimallisto on saanut bioasetattikehyksien rinnalle uuden Re.Metal TM -malliston, joka on valmisttettu 60% kierrätetystä metallista. Malliston kehykset ovat saapuneet Nissen-myymälöihin kautta maan.

Silmälasibrändi DbyD on tunnettu innovatiivisesta materiaalinkäytöstä sekä käytännöllisistä silmälasimalleista. Uuden Re.Metal™ -malliston valmistuksessa käytetään metalliromua, joka on peräisin elektroniikkatuotteista ja teollisuusromusta. Uuden prosessin ansiosta metalliromua on nyt helpompaa jatkojalostaa uudelleen käyttöön ja lopulta silmä- ja aurinkolasikehyksiksi saakka.

”Kuluttajien keskuudessa nousee yhä vahvemmin esille se, että valintoja halutaan tehdä vastuullisesti ja kestävästi. On mahtavaa, että asiakkaamme voivat valita kehyksen, joka vastaa paitsi heidän tyyliään mutta myös arvoja”, kertoo Nissenin tuotevastaava Tuulia Kaikkonen

Mallisto on suunniteltu huolellisesti DbyD:n luonnollisella, kestävällä ja ajattomalla ilmeellä mukavuutta unohtamatta. Kierrätetyn metallin lisäksi DbyD käyttää malliston kehyksissä kierrätettyä bioasetaattia. Mallistossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja se sisältää sekä silmä- että aurinkolasikehyksiä. Kehyksien värit vaihtelevat kullasta ja hopeasta mustaan ja tummanvihreään.

”Re.Metal™ -mallisto on erittäin edullinen, mikä todistaa, että vastuullisten valintojen ei tarvitse olla kalliimpia. Uskon, että tämä mallisto nostaa omalta osaltaan rimaa kierrätysmateriaalien käytössä sekä uusien innovaatioiden etsimisessä”, Kiukkonen jatkaa.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379
https://www.nissen.fi/dbyd-re-metal

Nissen on perustettu 1891 ja myymälöitä on tänä päivänä noin lähes 60 ympäri Suomen. Panostamme selkeään ja jokaiseen kukkaroon sopivaan valikoimaan. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaalle näkemisen ratkaisun, joka varmasti jaksaa ilahduttaa pitkään. Monessa myymälässämme on saatavilla myös laadukkaat silmälääkäripalvelut. Lue lisää: https://www.nissen.fi/. Nissen on osa Instru Optiikka Oy:ta, www.instruoptiikka.fi/. 

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste