Silmäys 2023 -tapahtuman esiintyjät lavalla

Silmäys 2023 -tapahtuma keräsi yhteen lähes 250 Instru Optiikan myynnin ammattilaista

Instru Optiikka järjesti jo perinteeksi muodostuneen vuotuisen optisten myyjien ja muiden myynnin ammattilaisten tapahtuman lauantaina 4.11.2023.

Tämän vuoden tapahtuman teemana oli Ylpeästi Instru Optiikkalainen. Teema nousi päivän aikana esiin esimerkiksi esiintyjien puheenvuoroissa, jotka käsittelivät muun muassa myyjän ja optikon saumatonta yhteistyötä, kuivasilmäisyyttä sekä optisen alan myynnin omaleimaisuuksia. Päivä sisälsi useita inspiroivia puheenvuoroja sekä talon omilta että vierailevilta puhujilta.

Instru Optiikan myyntijohtaja Janette Palmu sekä aluepäälliköt Sini Haavisto ja Heli Kurki paneutuivat yhdessä myyjien kanssa myyntiin ja tiimien onnistumisiin. Mirja Ortia piti mielenkiintoisen puheenvuoron valikoimasta – miltä valikoimamme näyttää tänä päivänä ja miltä tulevaisuudessa. Lotta Werlander ja Merja Kuusela johdattivat yleisön linssien ja piilolinssien maailmaan. Aija Hirsimäki ja Viivi Lastikka jakoivat kiinnostavaa tietoa kuivasilmäisyydestä – aiheuttajista, oireista ja hoitokeinoista. Päivän päättivät Ritva Kahlos ja Riikka Torvela, jotka kertoivat asiantuntevasti näönhuollon suuntaviivoista.

”Kysyimme ennen tapahtumapäivää osallistujilta, mistä asioista he ovat ylpeitä juuri Instru Optiikalla työskentelyssä. Saimme paljon ihan mahtavia vastauksia – osa oli ylpeä esimerkiksi brändeistämme, osa työkavereista ja osa taas laadukkaista tuotteista ja näönhuollon palveluista”, kertoo yksi Silmäyksen tuottaja Merja Kuusela.

Kiinnostavien puheenvuorojen lisäksi osallistujat pääsivät tutustumaan useisiin yhteistyökumppaneihin, selvittämään silmiensä mahdollista kuivuutta sekä tietysti viettämään aikaa kollegoidensa kanssa.

”Tämä tapahtuma on meille iso vuotuinen panostus, mistä haluamme pitää kiinni. Pidämme joka toinen vuosi tapahtuman optikoille ja optometristeille ja joka toinen vuosi keräämme yhteen myynnin ammattilaiset. Tätä joukkoa katsoessa ja heidän kanssa keskusteltaessa en voi olla muuta, kuin ylpeä”, kertoo Instru Optiikan toimitusjohtaja Pasi Anttila.

”Haluamme kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Päivä oli menestys ja olemme jo nyt saaneet paljon positiivista palautetta sekä yleisöltä että esiintyjiltä. Tästä on hyvä jatkaa seuraavan tapahtuman suunnitteluun. Seuraavana vuonna koulutustapahtuma järjestetäänkin jälleen optikoille ja optometristeille”, lisäävät tapahtuman tuottajat Sara Markkanen ja Veera Aalto.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 0407427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste