Täysin uudistettu Mikkelin Instrumentarium avaa tänään ovensa

Mikkelin Instrumentarium on muuttanut uusiin myymälätiloihin Porrassalmenkatu 23:een. Uusi myymälä tarjoaa asiakkaille entistä toimivamman ja mukavamman asiakaskokemuksen.

Mikkelin Instrumentarium-myymälällä on pitkä historia ja se on avattu jo 60-luvulla. Myymälällä on ollut tärkeä rooli Instrumentariumin myymäläkonseptien kehittämisessä ja pilotoinnissa jo pidemmän aikaa. Uusi myymälä torin laidalla avataan asiakkaille tänään maanantaina 19.6.2023 klo 9.

”Reilu 10 vuotta sitten kehitimme uutta myymäläkonseptia Instrumentariumille ja Mikkelin myymälä oli yksi pilottimyymälöistä. Nyt olemme jälleen uuden äärellä ja asiakkaat pääsevät meillä ensimmäisten joukossa näkemään esimerkiksi uuden upean Ray-Ban-kulmauksen. Meille on tärkeää päästä kehittämään ja kokeilemaan uutta – paikoilleen ei sovi jäädä”, kertoo Mikkelin Instrumentariumin myymäläpäällikkö Marjo Kasurinen.

Myymälässä on vahvaa osaamista muun muassa työnäkötutkimuksista, kuivasilmäisyydestä sekä lasten myopian, eli likitaitteisuuden, hoidosta. Lisäksi myymälästä löytyy modernit kuvantamislaitteet, kuten silmänpohjakamera. Myymälähenkilökunta pysyy samana, joten vaikka paikka on uusi, löytävät asiakkaat sisältä tutut kasvot. Silmälääkärinä jatkaa Mikkelin Instrumentariumin pitkäaikainen silmälääkäri Eeva Collin.

”Vaikka muuttomatkaa ei ole ollut edes sataa metriä, itse asiassa tarkalleen 62 askelta, olemme koko tiimi todella innoissamme uudesta myymälästä. On mahtavaa päästä lähemmäs Mikkelin torin sykettä ja tuoda vielä vahvemmin oma lisämme torin ympäristön kaupunkikuvaan. Toivotamme vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihin – tarjolla on avajaispäivänä myös pullaa ja kahvia”, Kasurinen iloitsee.


Lisätietoja

Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi, 040 742 7379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste