Teemu Saarinen

Teemu Saarinen on Instru Optiikan uusi yritysmyyntipäällikkö

Saarinen aloittaa uudessa roolissa joulukuun alussa.

Saarinen tulee vastaamaan yritysmyyntipäällikön roolissa Instru Optiikan yritysmyynnin johtamisesta, kehittämisestä ja asiakkuuksista yhdessä muun yritysmyyntitiimin kanssa. Saarinen on toiminut laajalti erilaisissa tehtävissä optisella alalla Suomessa ja Pohjoismaissa – hän on aikaisemmin urallaan toiminut myös Instru Optiikalla optikkona.

”Olemme todella iloisia saadessamme Teemun tiimiimme. Hän tuo mukanaan vahvaa alan osaamista, laajat verkostot sekä henkilönä huipputyypin. Toivotamme Teemun lämpimästi tervetulleeksi ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötä”, kommentoi Instru Optiikan myyntijohtaja Janette Palmu.

”Olen erittäin innoissani paluusta Instruun! Minut tunnetaan avoimena ja ihmislähtöisenä henkilönä ja minua innostaa jatkuva kehitys. Tulevalta työltäni odotan laadukasta yhteistyötä myymälöiden kanssa ja tottakai teidän kaikkien tapaamista. Koulutukseltani olen optikko”, Saarinen kertoo.

Toivotamme Teemun lämpimästi tervetulleeksi!

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste