Uusi Instrumentarium-myymälä avattu Oulun Ideaparkissa

Instru Optiikka Oy:n yli 200 myymälän myymäläverkosto laajeni tänään uuden Instrumentarium Oulu Ideaparkin avaamisen myötä. Oulu Ideapark sijaitsee Ritaharjussa, joka on kasvava alue kymmenen kilometrin päässä Oulun keskustasta.

“Nyt oli oikea aika laajentaa myymäläverkostoamme Oulun Ideaparkiin. Alueen kehitys on tuonut kauppakeskukseen uusia toimijoita, ja myös me haluamme olla tarjoamassa palveluitamme alueen asukkaille ja kauppakeskuksen asiakkaille”, kertoo Instru Optiikan liikepaikoista ja laajentumisesta vastaava myyntipäällikkö Marketta Mäkelä. “Lisäksi tuomme palvelumme lähemmäs lähistöllä asuvia kanta-asiakkaitamme.”

Uudesta Instrumentarium-myymälästä on saatavilla kattavat optikko- ja kehysasiantuntijapalvelut, minkä lisäksi myymälässä on silmälääkärin vastaanotto. Uuteen myymälään rakennettiin remontin yhteydessä myös oranssista väristään tunnistettava Solaris-aurinkolasiosasto.

Kuva: Instrumentarium kuvituskuva

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa ja osa kansainvälistä GrandVision-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli sadan vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

 

   

   

   

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste