Uusia myymälöitä Turussa ja Tampereella

Instru Optiikan myymäläverkosto laajeni viime viikolla kahdella uudella myymälällä. Turun Länsikeskukseen avattiin uusi Nissen-myymälä ja Tampereella vastavalmistuneeseen Ratinan kauppakeskukseen uusi Instrumentarium-myymälä. Ratinan Instrumentariumista löytyy viimeisintä teknologiaa, sillä myymälään asennettiin uusi pieneen tilaan sopiva, kompakti näöntarkastusyksikkö NIDEK TS-310. Ratinan kauppakeskuksen valmistumisen yhteydessä Tampereen Hämeenkadulla sijainnut Nissen muutti uuteen liiketilaan.  

– Ratina on Tampereen suurin kauppakeskus, ja haluamme markkinajohtajana olla luonnollisesti edustettuna vastavalmistuneessa kauppakeskuksessa sekä Instrumentarium- että Nissen-ketjulla.  Vanhan Hämeenkadun Nissenin liiketilat alkoivat olla remontin tarpeessa, joten muutto uusiin tiloihin oli luonnollinen, Instru Optiikka Oy:n liikepaikoista ja laajentumisesta vastaava myyntipäällikkö Marketta Mäkelä kertoo. 

Nissen-ketjun 61. myymälä avattiin puolestaan Turun Länsikeskukseen, joka on noin 3,5 kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitseva päivittäistavarakaupan keskus.  

– Nissen on siellä missä asiakkaatkin, eli paikassa, jossa he hoitavat päivittäisiä ostoksiaan. Se on Nissenille luonnollinen ja hyväksi havaittu paikka. Turusta tällainen löytyi Länsikeskuksesta, Mäkelä jatkaa. 

23.4.2018, Kuva: Instrumentarium kuvituskuva

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste