Kuivasilmähoito

Instrumentarium Jumbon Kuivasilmäklinikka on pelastus monelle kuivista silmistä kärsivälle

Vantaalla sijaitsevan kauppakeskus Jumbon Instrumentarium Kuivasilmäklinikka on ollut toiminnassa lähes  vuoden ja siellä on ehditty auttaa jo satoja kuivasilmäisiä.

Kuivasilmäisyys on krooninen silmänpinnan sairaus, joka voi hoitamattomana johtaa jopa silmän pintakerroksen kudosvaurioihin. On siis tärkeää hoitaa lieviäkin oireita ajoissa ennen kuin ne pahenevat. Kuivasilmäklinikalla kuiviin silmiin erikoistuneet optikot selvittävät syyt silmien kuivuuteen ja laativat jokaiselle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka tehoa mitataan seurantakäynneillä.

”Olemme ehtineet lyhyessä ajassa auttaa todella erilaisista ja eritasoisista oireista kärsiviä kuivasilmäisiä. Osa kärsii ainoastaan yhdestä oireesta kun taas toisella on kokonainen oireiden kirjo. On tärkeää, että lievienkin oireiden ilmaannuttua hakeuduttaisiin kuivasilmätutkimukseen, sillä siellä saadaan selvitettyä oireiden juurisyyt. Vain siten voimme laatia toimivan hoitosuunnitelman ja valita oikeanlaiset kostutustuotteet”, kertoo Jumbon Instrumentariumin kuivasilmäasiantuntija Minna Rajalin-Käkönen.

Kesä on kuivista silmistä kärsiville usein helpompaa aikaa, mutta syksyn tullen oireet voivat alkaa uudelleen tai pahentua. Esimerkiksi toimistojen koneelliset ilmastoinnit, kokolattiamatot, kotien lämmitys sekä pakkassäät usein pahentavat kuivien silmien oireita. Myös lähityö ja erityisesti päätetyö kuivattavat silmiä räpyttelytiheyden harventuessa.

”Osa asiakkaistamme on ehtinyt käydä jo monen asiantuntijan pakeilla ja kokeilla ties kuinka monia erilaisia kostutustuotteita, mutta eivät ole saaneet niistä riittävästi apua. Yksi uusimmista ja tehokkaimmista hoitomahdollisuuksista on IPL-valoimpulssihoito, josta on apua erityisesti heille, jotka kärsivät vuotavista silmistä, silmien voimakkaasta punoituksesta tai muista elämänlaatuun vaikuttavista oireista”, Rajalin-Käkönen jatkaa.

Kuivasilmäklinikka on saanut runsaasti kiitosta asiakkailta, jotka ovat käyneet kuivasilmätutkimuksessa. Erityisen hyödylliseksi ollaan koettu apu oikeiden kostutustuotteiden valinnassa sekä IPL-valoimpulssihoito.

Kauppakeskus Jumbon Instrumentarium Kuivasilmäklinikan lisäksi klinikat palvelevat asiakkaita Lahdessa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella sekä Turussa. Seinäjoelle avataan uusi Kuivasilmäklinikka marraskuun alussa, minkä myötä verkosto on laajentuu myös luoteiseen Suomeen.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste