DbyD-aurinkoleaseja

Kevättalven aurinko häikäisee helposti – uudet kierrätetystä metallista valmistetut aurinkolasit saatavilla Nisseniltä

Nissenin klassikkobrändin, DbyD:n, aurinkolasivalikoima on täydentynyt Re.Metal TM -mallistolla, joka on valmistettu 60% kierrätetystä metallista. Kehysten valmistuksessa käytettävä metalli on peräisin elektroniikkatuotteista sekä teollisuusromusta.

Re.Metal TM -aurinkolasimallisto noudattelee DbyD:lle ominaista luonnollista, käytännöllistä ja ajatonta ilmettä. Kierrätetyn metallin lisäksi aurinkolasien valmistuksessa käytetään kierrätettyä bioasetaattia.

”Kehykset ovat paitsi klassisia ja ajattomia, ovat ne käytössä todella kestäviä ja mukavia. Aurinkolasikehysten värit ovat hyvin maanläheisiä ja klassisia, höystettynä pienillä yksityiskohdilla ja hillityillä kuoseilla”, kertoo Nissenin tuotevastaava Tuulia Kaikkonen.

Kuluttajajat haluavat yhä vahvemmin tehdä arvopohjaisia valintoja – vastuullisuus ja kestävyys nousevat entistä useammin esille myös aurinko- ja silmälasivalinnoissa. Malliston aurinkolaseja on saatavana sekä ilman vahvuuksia että omilla vahvuuksilla, tiettyyn käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvilla linsseillä. Aurinkolasilinssien lisäksi kehyksiin on mahdollista valita auringonvalossa tummuvat linssit.

”On hienoa, että myös aurinkolaseja hankkiessa voi tehdä vastuullisia valintoja. Uuden malliston myötä asiakkaamme voivat nyt valita itselleen uudet aurinkolasit, jotka sopivat paitsi tyyliin, myös arvoihin. Lisäksi Re.Metal TM -aurinkolasit ovat edullisia, joten tässä tapauksessa vastuullinen valinta on kestävä myös lompakolle”, Kaikkonen jatkaa.

Aurinkolasikehysten lisäksi Re.Metal TM -mallistoon kuuluu silmälasikehyksiä. Sekä aurinko- että silmälasikehykset ovat saatavissa Nisseneiltä kautta maan.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö, Instru Optiikka Oy
viestinta@instru.fi, 040 7427379

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste