Palkintojen saajat rivissä

NÄE ry on palkinnut Instru Optiikan toimitusjohtajan Pasi Anttilan hopeisella ansiomerkillä

Hopeinen ansiomerkki myönnettiin merkityksellisestä panostuksesta optisen alan kehityksen hyväksi.

Anttila on työskennellyt systemaattisesti vahvistaakseen alan asemaa osana erikoiskauppaa sekä ollut aktiivisesti mukana myös muun muassa lääkejakelun uudistamistyössä.

”Olemme panostaneet viime vuosina merkittävästi näönhuoltoon ja olleet laadukkaan optometriakoulutuksen vahva tukija. Minulle on tärkeää kehittää paitsi Instru Optiikkaa, myös koko optista alaa. Arvostan saamaani tunnustusta paljon ja haluan kiittää NÄE ry:tä hienosta ansiomerkistä”, kertoo Pasi Anttila, Instru Optiikan toimitusjohtaja.

”Anttila on määrätietoisesti ollut viemässä Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n toimintaa tiiviiksi osaksi Erikoiskaupan liitto ETU ry:n rakennetta ja samalla uudistamassa suomalaista lääkejakelua. Hän toimii NÄE:n edustajana Erikoiskaupan liiton hallituksessa ja Erikoiskaupan yhteisenä edustajana kaupan alan yhteisessä lääkejakelun uudistamishankkeessa”, kertoo NÄE ry:n toimitusjohtaja Panu Tast.

Anttilan pitkäjänteisen työn tuloksena optisen alan erikoispiirteet on saatu myös alan ulkopuolelle laajempaan tietoisuuteen. ”Tavoitteeni on edesauttaa suomalaisten näkemisen hyvinvointia sekä tarjota laadukkaita näkemisen palveluita mahdollisimman monille. Mielestäni olemme ottaneet suuria harppauksia eteenpäin ja aiomme Instru Optiikalla jatkaa työtä optisen alan suunnannäyttäjänä sekä edelläkävijänä”, jatkaa Anttila.

Palkinnot jaettiin NÄE2023 Optometriapäivillä, joka on vuosittain järjestettävä näkemisen ja silmänterveyden ammattilaisten koulutustapahtuma.

Pasi Anttila kunniakirja kädessä

Lisätietoja:
Veera Aalto, Viestintäpäällikkö, Instru Optiikka
viestinta@instru.fi

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste