Celine

Uusi kevät, uusi minä – kevään kehysterendejä Keops optiikalta

Liukuvärit, hi-tech-materiaalit sekä kevyet metallikehykset ovat nosteessa tämän vuoden silmälasikehysmuodissa. Myös jo pidempään pinnalla ollut oversize-tyyli pysyy ajankohtaisena.

Monisävyiset kehykset antavat mahdollisuuden korostaa mielenkiintoisella tavalla vaatetuksen värejä sekä omia kasvonpiirteitä. Myös läpikuultavat sävyt ovat vahvasti edustettuina uusissa kehysmallistoissa. Läpikuultavissa kehyksissä on raikasta keveyttä ja ne mukautuvat sulavasti käyttäjänsä ihon ja hiusten sävyihin.

”Vuonna 2024 kehyksissä saa olla jännittävää väriä. Erityisesti erilaisia liukuväriyhdistelmiä nähdään paljon, ja ne voivat olla joko pehmeän harmonisia tai toisaalta eloisasti irrottelevia kontrastisävyjä. Vastapainona kevyen kuultaville kehyksille nousevat esiin myös kirkkaan tehosteväriset silmälasikehykset”, kertoo Keops optiikan ketjupäällikkö Kari Asikainen.

Uudet valmistusteknologiat ja -materiaalit nostavat päätään myös kehysmaailmassa. Esimerkiksi 3D-tulostaminen luo uusia mahdollisuuksia sekä kehysmuotoilulle että kehysten muokkaamiselle kunkin silmälasikäyttäjän yksilöllisin mitoin. Kevyet materiaalit, kuten titaani, sekä innovatiiviset tekniset rakenteet edistävät kehysten käyttömukavuutta, kulkien käsi kädessä tyylikkyyden kanssa.

Myös suosittu oversize-tyyli pitää edelleen pintansa – nyt kookkaissa kehyksissä aletaan nähdä entistä enemmän kulmikkaita ja neliskanttisia muotoja.

”Tyyli-inspiraatiota saa nyt todella ammentaa 70-luvun telkkarinruutulaseista, joiden mittasuhteet on kuitenkin tuotu nykypäivään raikkaan trendikkäällä otteella. Retrohenkisissä kehyksissä on vahva muotoilu, reilusti kokoa ja yhtä lailla asennetta. Nämä ovat taattuja katseenvangitsijoita”, Asikainen jatkaa.

Tällä hetkellä metallikehyksissä pinnalla ovat edelleen pyöreät muodot, mutta rinnalle ovat tulleet kantikkaat kehykset. Pilottityyliä nähdään edelleen kevään uutuuksissa. Ohuet metallikehykset luovat tyyliin ripauksen terävää älykkölookkia, jonka toisaalta voi hyvin yhdistää tuomaan särmää rennompaankin arkiasuun.

”Edelleen asiakkaat haluavat kehyksiin kepeyttä – metalli- tai titaanikehyksiä, jotka ovat todella kevyitä, tai sirompia ja ohuempia muovikehyksiä”, Asikainen lisää.

Lisätietoja:
Veera Aalto, viestintäpäällikkö
keops@keops.fi, 040 7427379
https://www.keops.fi/silmalasitrendit

 

Instru Optiikka Oy on optisen alan suunnannäyttäjä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä. Myymälöitä on yhteensä Suomessa 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä. Vuonna 2023 Instru Optiikan liikevaihto oli 109,5 milj. euroa. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana – panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkostomme, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme sekä asiantuntevalle asiakaspalvelulle. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 190 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. Näe enemmän – ole enemmän! Lue lisää: www.instruoptiikka.fi

Instru Optiikka Oy

Instru Optiikka Oy on optisen alan edelläkävijä Suomessa ja Virossa sekä osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia. Yritys toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Instru Optiikan kattava myymäläverkosto, yli 130 vuoden kokemus ja kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle.

Yhteystiedot

Vaihde
puh. 0201 70 7000

Vaihteen aukioloaika 8-16
etunimi.sukunimi@instru.fi

Linnoitustie 3
02600 Espoo

© InstruOptiikka • Rekisteriseloste